Salvie, mer enn krydder til svinesteika – Pust
Meditasjon i alt du tenkjer, i kvar pust, i alt vi er
Meditasjon i alt du tenkjer, i kvar pust, i alt vi er
Handlevogn 0

Salvie, mer enn krydder til svinesteika

avkok medisinplanter Psykoaktive stoffer Salvie smudge te urter

Alt du ikke visste om salvie

SalvieOrdet salvie kommer av salve, salvation.  Salvie er et psykoaktivt stoff.  Det tar deg ut på trips, som er drug-folkets ord på sjamanens reise.  

Jeg liker å finne metoder til å endre bevissthetstilstander uten droger.  Jeg er altså ikke tilhenger verken av cannabis, magic mushrooms eller ayahuasca for å nevne noen av mote-drogene som de som søker opplevelser knyttet til sjamanens verden, søker seg til.

 

Som healer har jeg fått mange av disse "nysgjerrig-perene" til behandling.  Å behandle mennesker som har opplevd de høyere frekvenser uten å kunne veien, og så lande på jorda igjen med et brak skaper skader som er nærmest uhelbredelige

Les mer om dette i boken min om sjamanisme LINK

Psykoaktivt stoff

Jeg anbefaler deg ikke å røyke stoffet, selv om det ikke er på lista over narkotiske stoff.  Det er så definitivt narkotisk, men siden det finnes i enhver husmors hylle, er det litt problematisk å forby det.

 

Røykelse

smudge salvie

Prøv å bruke salvie som røkelse.  Det er en grunn til at planter har blitt brukt som røkelse og ikke inhalert og røykt. Også i te er salvie beroligende og øppløftende.

Som psykoaktivt stoff om du velger å røyke den, er YouTube full av informasjon.  Mennesker mener de kan føle gjenstander, se ånder og alt slikt du opplever i en sjamanistisk tripp.  Det er sikkert slik at en sjaman fra et naturfolk vil ha utbytte av å røyke planten og kan handle de sterke inntrykkene.  Men for oss som lever i vesten med en splittet verden og en manglende sjamanistisk praksis og tradisjon anbefaler jeg deg å ha respekt for all den fantastiske visdommen som medisinplanter har, men å nærme deg dem med måte.  Dette er sterke saker.

 

 


Eldre post Nyare post


Legg igjen kommentar

Kommentarar må godkjennast før dei vert posta